Çarşıbaşı Yavuz İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0(462) 826 4196
WEB https://yavuzimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Yavuz Köyü Grup Yolu Yavuz Köyü No14 Çarşıbaşı / TRABZON
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:35 / 16:00
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : Kalorifer
Servis : Çarşıbaşı İlçe Merkezinde EVİN Market önünden 07:50´de okul servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Trabzon merkezden ulaşım Çarşıbaşı belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Çarşıbaşı İlçe Merkezinde EVİN Market önünden 07:50´de okul servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çarşıbaşı´na 18 Km, Trabzon İl Merkezine 54 Km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol